Om os

Velkommen hos tømrerfirmaet Nordland Tømrer & Snedker ApS. Firmaet drives af Søren Elris og beskæftigere til dagligt 20-25 mand. Alle projekter udføres af både egne dygtige håndværkere og i samarbejde med en stor gruppe af selvstændige samarbejdspartnere med høje standarder og service i top. Vi holder til i Aarhus og udfører opgaver i hele Jylland.

 

Nordland Tømrer & Snedker ApS har flere års erfaring med både private- og erhvervskunder. Vi tilbyder alle former for tømrer- og snedkerarbejde, lige fra vedligeholdelse af eksisterende byggeri, til nybyggeri. Vi håndterer alle projekter, fra små til helt store bygge og renoveringsopgaver og altid til konkurrencedygtige priser. Vi arbejder altid utrolig kvalitetsbevidst og loyalt og er pligtopfyldende og fleksible i vores arbejde.

Hvis et projekt også involverer andet faghåndværk, kan vi trække på vores solide og stabile netværk inden for malere, murere, vvs’ere og elektrikere og tilbyder dermed komplette løsninger hvor alt faghåndværk er involveret, og hvor Nordland Tømrer & Snedker ApS står som hovedentreprenør.

Hos Nordland Tømrer & Snedker ApS er vi medlem af Dansk Byggeri / Byg Garanti, Hvilket giver vores private kunder en tryghedsgaranti, for kvaliteten af det udførte arbejde. Læs mere om Byg Garanti

Vi er medlem af

Dansk Byggeri

Byg garanti

Di dansk byggeri

Søren Elris, har med sin professionalisme, været en yderst vigtig samarbejdspartner, på min to seneste projekter, henholdsvis Ceres Park C og D med 83 lejerlejligheder og Brokvarteret Karré D 207 lejelejligheder. Søren Elris er som oftest brugt til, at løse udfordrende problemstillinger, hvor det har været særligt vigtigt med en selvstændig og løsningsorienterede håndværker, der var til at stole på. Mine bedste anbefalinger til Søren Elris”

Magnus, Projektleder

(A. Enggaard)

Træterrasse med pergola “Hele vejen igennem en perfekt oplevelse. Opgaven var etablering af 50 kvm proppet træterrasse i cumaru, med en hvidmalet pergola. Eksisterende flisebelægning blev fjernet, dernæst udgravning, punktfundamenter, etablering af terrasse og pergola, og til slut færdiggørelse med rullegræs op mod den nye terrasse. Budget blev overholdt hele vejen igennem, selv med et par tilpasninger undervejs pga fundamentforhold. Super behagelige håndværkere, og både de og Søren holdt os fuldt informeret og tilbød os valgmuligheder undervejs. Det er simpelthen sådan håndværk skal udføres – tak for det!”

Steen, Hinnerup

(Træterrasse med pergola)

Søren – firmaets chef – hjalp os omgående og samme dag, som vi havde kontaktet ham vedr. reparation af et IdealCombi vindue, som ikke kunne lukkes. Vi var blevet henvist til Nordland Tømrer & Snedker af IdealCombi. Søren er meget kompetent – både som tømrer og snedker og som specialist i IdealCombis vinduesprodukter. Arbejdet blev udført efter regning, og var helt rimelig. Vi betalte for de anvendte materialer og timer, og der var ingen ekspresgebyr selv om Søren hjælp os med får timers forsinkelse. Søren – og dermed Nordland Tømrer & Snedker – er faglig dygtig, behagelig og er ordentligt menneske/firma. Vi vælger helt sikkert Nordland Tømrer & Snedker næste gang vi har brug for en tømrer eller snedker

Peter, Skødstrup

(Reparation af IdealCombi)

Prisvindende tømrerarbejde

Kontakt os

Adresse

Viengevej 3H, 8240 Risskov

Kontakt

+45 31 33 26 53