Vi tilbyder

Vi har erfaring med nybyggeri, tilbygning og renovering, energioptimering, tagudskiftning og udskiftning af vinduer/døre og rådgiver fagligt kompetent ud fra dine ønsker. Vi er med til at vejlede og realisere dine byggeprojekter og vi stopper ikke, før du står med et slutresultat som du er 100% tilfreds med. Intet projekt er for lille og vi laver gerne medbyg hvis du ønsker at stå for en del af opgaven selv.

Vi kan også lave en totalentreprise hvis du ønsker at vi står vi for al koordineringen med hhv. arkitekt, ingeniører, kommune, leverandører samt alle relevante håndværksgrupper og andre aktører, der skal ind over byggeprojektet igennem hele forløbet og vi sørger for, at alt forløber planmæssigt, at deadlines bliver overholdt, og ikke mindst sørger vi for, at der bliver taget hånd om dine ønsker til byggeriet fra start til slut. Vi har den filosofi, at vi anstrenger os for at levere til tiden og kan vi se, at det kniber med at få mandskab, leverandører og tidsplaner til at hænge sammen, er vi ikke bange for at indkalde ekstra hænder så aftalen overholdes. Med andre ord,: når vi står for din entreprise, er dit byggeri i trygge hænder!

Tagudskiftning

Et tag er en meget vigtig del af huset, da det er den klimaskal der sørger for husets holdbarhed. Derudover er et nyt tag også en stor del af husets udstråling og ikke mindst værdi ifm. en vurdering.

Der findes utrolig mange forskellige slags tage og vi rådgiver gerne ud fra dine ønsker og behov.

Renovering

Vil du i gang med en renovering er der meget man skal overveje inden start. vi tilbyder gerne at hjælpe med at give dig overblik over omfanget og hjælper både delvis, eller med hele entreprisen, så du ikke skal tænke på hvordan du når i mål. Det gør vi for dig!

Vinduerne er en stor del af husets indeklima, hvorfor det er utrolig vigtigt at vinduerne er af det rette materiale og monteret korrekt.

Udskiftning af vinduer er en energiforbedring af huset og der er mulighed for at håndværkerfradraget ifm. en udskiftning.


Mandskabsudlejning

Har du brug for ekstra mandskab til din tømrervirksomhed, i en kortere eller længere periode, så hjælper vi dig i mål med det rette mandskab til opgaven. Når du lejer mandskab hos os, får du dygtige kompetente håndværkere, med egen servicevogn og værktøj. Du skal derfor blot vise hvad der skal laves, og så er opgaven i gode hænder.

Værktøjsudlejning

Køberrådgivning

Hvad end du er selvbygger eller professionel håndværker, så kan man godt komme til at mangle det rette udstyr til en opgave. Det hjælper vi dig med, så du kan løse opgaven uden at skulle investere tusindvis af kroner i noget, som du måske kun får brug for denne ene gang. Vi giver også gerne et godt råd med på vejen... 

Står du overfor for fx. at skulle købe nyt hus/lejlighed, og gerne vil have en professionel med ind over handlen. En som kan fortælle dig omkring standen på ejendommen, hvad du skal være opmærksom på nu, og over tid. En som kan vejlede dig i dine drømme med boligen, så du ved hvad der kan lade sig gøre og en som kan give et overslag på hvad dine drømme evt. vil komme til at koste. Så hjælper vi dig gerne med din næste handel.

Bygherrerådgivning

Rådgivende Ingeniør

Står du selv som bygherre på fx. dit nye hus, men mangler en professionel byggerådgiver at sparre med. Så tilbyder vi at koble en rådgiver på dit projekt, som kan hjælpe til fra start til slut, eller blot de steder i processen du har brug for. Fx. gennemgang af tegningsmateriale, projektering, tidsplan, udbudsmateriale, byggetilladelser, løbende kontrol af de forskellige fagentrepriser udførte arbejde, gennemgang ved aflevering m.v.

Vi svarer altid gerne på dine spørgsmål, men skulle det kræve en lidt mere teknisk indsigt end normalt, tilbyder vi et møde med vores bygningsingeniør. Han vil kunne rådgive og vejlede dig bedst muligt med dit projekt.